Зареждане

Рико Верхувен: Не мисля, че Бадр Хари е приключен

Рико Верхувен: Не мисля, че Бадр Хари е приключен
Публикувано на: Януари 18, 2021 в 07:00 ч
Рико Верхувен смята, че легендарният Бадр Хари не трябва да бъде отписван. В края на миналата година Хари загуби с нокаут от Бенджамин Адегбуи и много фенове го призоваха да се оттегли от спорта. Хари се представи много добре и във втория рунд можеше да спечели, след като нарани Адегбуи.

Бадр водеше с два рунда и трябваше само да оцелее и щеше да победи. Той обаче отказа да продължи след 2 поредни нокдауна и счупен нос.Така Хари няма победа от близо 6 години и е в серия от 3 поредни загуби. 36-годишната легенда от Мароко обяви, че ще продължи да се бие.

В края на месеца Верхувен се завръща, за да брани титлата си срещу Джамал Бен Садик. И докато всички отписват Хари, то Рико му вдъхна кураж и сподели, че Бадр може да се завърне и да имат трилогия:

Невероятно представяне на Бенджамин Адегбуи. Горд съм с него. Той си свърши работата. Вкара доста щети. Направи малки грешки във втория рунд, но ние сме издръжливи и ставаме, когато ни свалят на земята. Не знам дали ще има трилогия с Бадр Хари.

Не мисля, че когато някой загуби битка, тогава бил приключен. Прочетох много коментари, в които говорят, че бил приключен. Не мисля, че Бадр е приключен. Може би нямаше вечер. 

Може да си е направил погрешни сметки в битката. Може да е бил с различна психическа нагласа. Кой знае ? Може да спечели няколко битки и пак да се бием. Collision 3, защо не ?

Ще видим ли трилогия и има ли смисъл въобще ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес