Зареждане

Rico Verhoeven: Badr Hari пак ще се предаде или ще бъде нокаутиран

Rico Verhoeven: Badr Hari пак ще се предаде или ще бъде нокаутиран
Публикувано на: Октомври 18, 2019 в 00:00 ч
Шампионът в тежка категория на GLORY Rico Verhoeven е готов да затвърди своята доминация в категорията. Той ще премери отново сили с легендата Badr Hari на GLORY Collision 2 на 21-ви декември в Арнхем на стадион GelreDome. Преди няколко часа се проведе първата пресконференция преди срещата им, на която двамата застанаха лице в лице.

Verhoeven се намира в серия от 11 поредни победи и няма загуба в GLORY от 6 години. Rico вярва, че ще успее да спечели и втората битка и се закани, че ще нокатутира мароканеца, aко той не се предаде. Шампиона твърди, че в първата битка мароканеца се е предал и сега очаква същото от него. Ето какво още сподели шампиона на пресконференцията:


Мисля, че сега най-голямата разлика е в това, че ние се развиваме. Ставаме по-зрели и по-силни. Представям се на високо ниво и побеждавам, което е най-хубавото. Тренирам всеки ден, без значение дали имам битка. Аз винаги съм на 70% и не ми е трудно да кача до 100% за битка. 

Вече сме разпродали стадиона, което е невероятно. Остават 9 седмици до битката и нямам търпение. Аз ще съм на ринга и ще се представя възможно най-добре. Той така или иначе ще се предаде, или ще бъде нокаутиран. Това ще се случи на 21-ви декември. 

Hari има нужда от армия от фенове, но аз самият съм армия. Нямам нужда от никого. В последната битка ми трябваха два рудна, за да победя. Сега се надявам, че ще стигнем поне до 4-ти рунд. Той има наистина малко сърце. Мисля, че неговата статистика в кикбокса е надута и не мога да открия всички негови битки. 

Във втория рунд на битката ни исках да увелича натиска и го направих, а след това той се предаде. Имаме недовършена работа и сега ще трябва да я приключим.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес