Зареждане

Резултати от MTGP 33

Резултати от MTGP 33
Публикувано на: Декември 20, 2019 в 22:02 ч
Кикбокс състезанието MTGP 33 се проведе в столичната зала "Универсиада". Събитието се излъчваше пряко по спортния канал B1B.

Галавечерта започна ударно с няколко атрактивни нокаута, последвани от няколко оспорвани битки, които стигнаха до съдийско решение.

Симеон Наковски се представи повече от отлично в три рунда и макар след бавен старт той навакса във втория и третия рунд и със съдийско решение взе титлата на KGP в категория до 63 кг.

В залата атмосферата през цялото време е като на футболен мач заради главните участници -  Даниел Илиев и Деян Топалски. Фенове на Левски и ЦСКА повдигат настроението от трибуните по време на всяка битка.

 
В подглавното събитие на вечерта състезателката на столичния клуб "Армеец", Теодора Кирилова записа пореден успех за тази изключително силна за нея година. Тя победи Весела Рогашка със съдийско решение и взе титлата на KGP в категория до 53 кг.

В основната битка Даниел Илиев показа една от най-добрите си форми, в които сме го виждали до момента в тази изключително силна година за него. След като защити титлата си на шампион в KGP, Илиев отмъсти и за загубата си от Деян Топалски, побеждавайки го с технически нокаут в четвъртия рунд след изключително атрактивна игра.

Вижте също: Даниел Илиев сломи Топалски с агресия и безмилостни удари

Ето резултатите от MTGP 33:
  1. Делян Илиев победи Иван Ангелов с нокаут (Рунд 1)
  2. Стефан Терзиев победи Нико Допи с нокаут (Рунд 2)
  3. Уилкър Барос победи Слаайн Драгишич с нокаут (Рунд 1)
  4. Антони Коуделски победи Марио Тодоров със съдийско решение
  5. Бранко Бабачев победи Милош Янкович със съдийско решение
  6. Симеон Наковски победи Ивайло Панев със съдийско решение
  7. Теодора Кирилова победи Весела Рогашка със съдийско решение
  8. Даниел Илиев победи Деян Топалски с тенически нокаут (Рунд 4)

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес