Зареждане

Поредна смяна на опонента на Антон Петров преди MAX FIGHT 51

Поредна смяна на опонента на Антон Петров преди MAX FIGHT 51
Публикувано на: Юли 6, 2022 в 06:59 ч
Поредна смяна на опонент броени дни преди участието си на MAX FIGHT 51 получи звездата на българския муай тай Антон Петров.

В категория до 70кг, по правилата на муай тай в Слънчев бряг Антон Петров ще се изправи срещу коравия представител от Франция Джейсън Полидор. Натурализираният 30-годишен французин от град Бордо, носи прозвището „черната пантера“ и е със значителен опит в аматьорския кикбокс и тай бокс, както и на професионалния ринг в муай тай и К1. В официалната си статистика има 7 победи и 1 загуба, но Полидор има още 5 победи в родината на тайбокса Тайланд, където и към този момент се подготвя за срещата си с българския боец. За сблъсъкът с Петров на 8 юли Джейсън, който е с лично тегло от 72кг сподели, че това е първа среща с представител от България, а богата визитка на опонента му е предизвикателство за него.

Антон Петров е двукратен носител е на световната титла по муай тай – тази през 2015-та при професионалистите в WMC, както и в организацията IFMA. Той е и двукратен европейски шампион на IFMA, както и европейски при професионалистите в WMC.

️Припомняме, че пред родна публика в София “Glory” ветеранът победи световният шампион Кристиян Зае от Италия и след 3-годишното си прекъсване от професионалния спорт напомни подобаващо за себе си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес