Зареждане

Полиция посети Андрю Тейт, защото се изплашиха, че може да избяга

Полиция посети Андрю Тейт, защото се изплашиха, че може да избяга
Публикувано на: Декември 26, 2023 в 02:00 ч
По време на скорошно предаване на живо в Rumble румънската полиция пристигна в резиденцията на Андрю и Тристан Тейт.

Това неочаквано посещение се дължи на опасения, че дуото може да се опита да избяга от страната, докато процесът им остава висящ. Андрю и Тристан бяха арестувани от румънските сили за борба с организираната престъпност през декември 2022 година. Впоследствие те бяха освободени от полицейски арест и домашен арест. Властите обаче им забраниха да напускат страната.

Андрю изрази желанието си да посети болната си майка в Обединеното кралство по време на коледния сезон. За съжаление румънските власти отказаха молбата му за пътуване. По време на стрийминг на Rumble, братята Тейт забелязаха полицейски коли, пристигащи в резиденцията им чрез камерите за видеонаблюдение.

Сред този неочакван обрат Тристан взаимодейства с властите. След завръщането на Тристан, Андрю попита за целта на посещението на властите. Тристан му каза, че полицейското посещение се основава на фалшив слух, който предполага намерението му да избяга от страната.

Към момента братята Тейт продължават да живеят в Румъния. Те имат право да се движат свободно в страната, но им е забранено да напускат нейните граници. Очаква се процесът им да се проведе някъде около 2025 година. Двамата са обвинени в тежки обвинения, включително трафик на хора и изнасилване.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес