Зареждане

Петдневен семинар по муайтай с топ треньор от Тайланд в София

Петдневен семинар по муайтай с топ треньор от Тайланд в София
Публикувано на: Август 29, 2017 в 09:22 ч

Новият тренировъчен сезон стартира ударно в столичната зала "Сумаид Хидов". От 4-ти до 8-ми септември всяка вечер в спортната зала зад НДК ще се провеждат открити тренировки-семинар с топ треньорът по муай тай от Тайланд, Ajarn Gae.

В тренировките ще се наблегне на детайлите от всички аспекти на муайтай - техника, тактика, клинч и физическа подготовка.

Тренировките са подходящи за всички, без значение от пол, възраст или ниво на подготовка.

Цената за 5-те дни тренировки е 80 лв., а цена на единична тренировка е 20 лв.

Ако играта в стойка ви е страст, то на този семинар ще имате възможност да я подобрите осезаемо благодарение на наставленията на един от най-популярните и признати треньори в Тайланд.

За повече информация - +359 884 880 843.
 


Сутат Муангман, известен с бойното си име Аджарн Гае СорКеасук, в момента е един от най-известните и търсени Муайтай треньори в света. 40 годишният тайландец започва своята кариера на 6 годишна възраст в родният му град Након и след като е забелязан от промоутърите е взет да тренира и живее в легендарната зала Сор Ворапин в Бангкок. Място, създало по това време едно от най-силните поколения бойци, включително Намсакной "Императорът".

Гае прекратява бойната си кариера на 20 годишна възраст, заради тежка травма и проведени повече от 400 боя. Изключително интересна част от неговият живот е, че той избира да стане монах и 10 години прекарва в манастир в планината изучавайки Будизма и следвайки всички канони на религията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес