Зареждане

Още един българин с тренировъчен лагер в Mike's Gym

Още един българин с тренировъчен лагер в Mike's Gym
Публикувано на: Ноември 23, 2019 в 17:54 ч
Още един кикбоксьор на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай се докосна до легендарната холандска зала „Myke’s GYM“.

Константин Михайлов от спортен клуб SC '' PRIDE AND GLORY'' гр. Нова Загора се намира в Амстердам, и тренира в академията на именития треньор Майк Пасение. Там в продължение на няколко дни той ще има възможност да тренира с едни от най-добрите кикбоксьори в света и със своя сънародник Стоян Копривленски.
 

На Михайлов му предстои професионален двубой на 15 декември в Украйна. От ръководството на конфедерацията съобщават, че през 2020та година Константин Михайлов ще бъде включен в националния отбор по кикбокс и муай тай и ще получи пълна подкрепа в своята подготовка, екипировка, базов лагер с националите на Украйна през месец август и обезпечаване по време на официалните Световни и Европейски първенства, в които вземе участие

Пожелаваме успех на него, неговият личен треньор и председател на клуба, Иван Ивановкакто и на целия клуб, които ще бъдат домакини на последното за 2019-та година Държавно първенство от календара на конфедерацията на 06-08.12.2019 г.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес