Зареждане

Наковски преди MAX FIGHT 47: Опонентът ми е корав, но едно е сигурно - не правя крачка назад!

Наковски преди MAX FIGHT 47: Опонентът ми е корав, но едно е сигурно - не правя крачка назад!
Публикувано на: Ноември 10, 2021 в 09:02 ч
Симеон Наковски излиза на ринга за поредната си атрактивна победа.

Кикбоксьорът ще вземе участие в бойната галвечер MAX FIGHT 47, която ще се проведе на 12-ти ноември в София.

Битките му винаги са били динамични и тази изглежда няма да е по-различна, а самият той сподели, че е в перфектна форма.

"Подготовката ми мина отлично и вече е към своя край. Започва обратното броене до битката, за която нямам търпение," каза Наковски за MMA.BG

"Подготвям се с момчетата от "Академия Антон Петров" с моят личен треньор Антон Петров. Изключително благодарен съм му за всичко, което прави за мен, за да съм винаги във перфектна форма за всяка битка."


В предходното си участие през юни в MAX FIGHT 45 Симеон записа победа в правилника MAX 1. Сега обаче неговият двубой ще бъде по правилата на K-1.

"Исках битката да е K-1. Не съм играл 2 години на K-1.

Лятото участвах в Макс Файт по правилника на МAX 1 с ММА ръкавици. Много ми допадна но и пораженията след битката бяха в пъти повече. Веждите, носа, ръцете... има си своите рискове."

Срещу него този петък на ринга ще излезе младият молдовец Михай Мита. Двамата ще се бият в категория до 65 кг., а опонентът му е с опит в муай тай.

"Опонентът ми е добре подготвено момче," сподели Наковски. "Играе твърдо. Има хубави удари с колена. С краката бих казал, че е доста опасен, но едно е сигурно - назад аз няма да стъпя.

Очаква ни една битка, която ще остане запомнена, както и тази която направих на морето."
 

Атрактивната игра и уменията на Наковски го правят един от любимците на феновете на кикбокса. Именно благодарение на тях той е 12 пъти шампион на България във всички стилове.

Но не това му дава най-голяма увереност и сили на ринга.

"Най-силното оръжие бих казал, че са приятелите които ме подкрепят всеки път в залата и не само. Това е възможно най силното оръжие. Подобряват се когато си искрен и коректен с тях!

Пожелавам успех на всички участници в Галата и нека по добрите бойци победят. Да живее България!"

Събитието ще се излъчва пряко по Nova Sport на 12-ти ноември от 20:00 часа, както и безплатно онлайн във Facebook страницата на MAX FIGHT.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес