Най-големият сайт за бойни спортове

       

Луда размяна на удари в муай-тай битка, която трябва да видите

Луда размяна на удари в муай-тай битка, която трябва да видите
Публикувано на: Октомври 11, 2017 в 12:30 ч
 
Понякога в бойните спортове се получава така, че два перфектни стила се срещат, за да предизвикат луда и запомняща се битка.
 
Нещо подобно се случи и в това видео, в което виждаме една от най-лудите размени на удари, която някога ще видите във всички бойни спортове. В нея участие взеха муай-тай състезателите Pakorn PKSaenchaimuaythaigym и Pornsanae Sitmonchai.
 
Тази луда битка се състоя през март 2010-та година на известния стадион "Lumpinee" в Банкок и можем да видим във видеото по-долу, че това изглежда по-скоро като сцена от филм, отколкото като муай-тай битка.
 
 
Двамата буквално стоят един срещу друг и си разменят бомбастични удари, но изненадващо никой от тях не пада дори в нокдаун. Точно когато си помислите, че единия от двамата започва да надделява, другият се връща и започва хвърля бомби.
 
И двамата не мислят много за защита, а както изглежда и почти забравят, че това е муай-тай битка, а не боксова среща, докато Pakorn не отстъпи крачна назад, за да пласира удар в главата с крак.
 
В крайна сметка Pakorn спечели тази битка след съдийско решение. Няколко месеца по-късно двамата отново се срещнаха и победата отново бе за Pakorn PKSaenchaimuaythaigym.
 
0 споделяния
FB Сподели
Мнения в Facebook