Зареждане

Калинюк за Копривленски: Чакат го много щети! Пак ще го бия

Калинюк за Копривленски: Чакат го много щети! Пак ще го бия
Публикувано на: Септември 7, 2023 в 15:00 ч
На 7-ми октомври GLORY стъпват в България за първи път в историята си.

Вижте още - GLORY 89 в България! Копривленски с реванш срещу опасен румънец

Най-голямата кикбокс организация в света ще гостува в Бургас. В една от битките родната ни звезда Стоян Копривленски се изправя срещу Сорин Калинюк от Румъния. Двамата вече направиха една битка, която Калинюк спечели с решение на съдиите. Това се случи през 2021 година в Румъния.

Сега е време за втора битка, до която остава 1 месец. Калинюк се закани, че отново ще спечели, защото е по-добър.

"Кикбоксът е моят живот. Имам рекорд 11-1 в професионалния кикбокс. Понякога по-малкото е повече и това се отнася и за моята кариера. В GLORY основната цел е да станеш шампион. Дойдох тук като шампион и съм решен да се боря здраво, за да спечеля първото място. 

Следващата битка на Glory 89: България ще бъде срещу Стоян Копривленски, който е номер 3 в леката категория. Тази битка ме доближава до целта ми в организацията. Били сме се веднъж преди и аз победих. Искам да благодаря на организацията за възможността да се бия за място в топ 3. 

Побеждавал съм го преди. Почувствах как се поддаде, когато го ударих, така че знам, че ще го победя отново. Аз съм по-силен от него. Аз съм експлозивен и добре подготвен. Имам повече технически възможности от него. Чувствах, че ме подцени преди първата среща и по време на мача наблюдавах неговата изненада и дори разочарование. 

В последния мач го свалих в 4-ия рунд, сега смятам да му нанеса много щети от началото до края. Рингът на GLORY сега е моят дом, така че където и да е поставен, аз се чувствам като домакин и ще бъда доминиращият боец. Гледайте събитието, защото зрелището е гарантирано.", сподели Калинюк.

Ще успее ли Стоян да отмъсти ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес