Зареждане

Jamal Ben Saddik забрави Badr Hari и предизвика Rico Verhoeven

Jamal Ben Saddik забрави Badr Hari и предизвика Rico Verhoeven
Публикувано на: Декември 9, 2018 в 00:35 ч
Jamal Ben Saddik успя да победи Junior Tafa, Guto Inocente и Benjamin Adegbuyi в една вечер и спечели турнира на GLORY в тежка категория на събитието в Ротердам, което се проведе преди малко. Преди няколко месеца Saddik предизвика своя сънародник Badr Hari и двамата се разбраха за битка, но сега всичко се промени за "Голиат" и той предизвика Rico Verhoeven за реванш:



Искам да благодаря на феновете и тази титла е за тях. Benjamin е един от най-коравите опоненти с които съм се бил и той е претендент номер едно в тежка категория с причина. Той е добър и силен атлет и му благодаря за тази хубава битка.


 Когато загубих от Verhoeven обещах на феновете, че повече никога няма да го разочаровам и мисля, че малко подцених Rico, но веднага след битката тренирах здраво и сега съм тук. Искам да се бия отново с Rico, защото сме 1 на 1 и се надявам, че той незабавно ще приеме битката.




Saddik най-вероятно е със счупена ръка след турнира, защото той спря да я използва в битката с Benjamin и го нокаутира с лявата.







Двамата с Rico Verhoeven се биха миналата година и Verhoeven успя да го нокаутира в 5-тия рунд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес