Зареждане

Искате да ви тренира Бадр или Рико, за да влезете в GLORY ? Вижте как!

Искате да ви тренира Бадр или Рико, за да влезете в GLORY ? Вижте как!
Публикувано на: Май 27, 2023 в 01:00 ч
яр
Най-голямата кикбокс организация в света / GLORY / планира да направи нещо като "The Ultimate Fighter" в UFC.

От GLORY обявиха, че търсят най-новия талант в кикбокса. Организацията стартира шоу наречено "House of Glory", в което легендите Бадр Хари и Рико Верхувен ще бъдат треньори. Търсят се атлети, които тежат 77 килограма, за да се включат в проекта.

Победителят в шоуто ще получи шанс за титлата в полусредна категория на организацията. Ето какво пишат от GLORY, които пуснаха и видео от този амбициозен проект, в който Хари и Верхувен им удрят рамо.

"Вие сте майстор на бойните изкуства с големи амбиции ? Искате ли да се състезавате срещу световния шампион по кикбокс в полусредна категория на голямо събитие в Glory ? Тогава това е вашият шанс. Само 1 боец печели крайната битка и има шанс за световната титла. Смееш ли да участваш ?

 Търсим мъже в полусредна категория, които са готови за супер интензивна конкуренция както на ринга, така и извън него. Трябва да тежите 77 килограма и да сте готови за битка! Искате ли да участвате в House of Glory, воден от капитаните на отборите Бадр Хари и Рико Верховен ?

Тогава се регистрирайте сега!

Ако вие сте амбициозен състезател, тогава не чакайте, а се запишете от линка - ТУК.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес