Зареждане

Гуто Иносенте подписа договор с ONE Championship

Гуто Иносенте подписа договор с ONE Championship
Публикувано на: Февруари 5, 2022 в 04:00 ч
Бразилската кикбокс звезда Гуто Иносенте e най-новото попълнение на азиатската лига ONE Championship. 35-годишния боец е бивш състезател на UFC, Strikeforce и кикбокс лигата GLORY.

През 2017 година той беше наказан с 4 години от Световната асоциация на организациите по кикбокс, след като даде положителна проба за четири забранени вещества от Световните игри през 2017 година.

Иносенте е с рекорд 38-9 на ринга и печели 17 от победите си с нокаут. Той е бивш шампион на WGP и е в серия от 2 поредни победи. В GLORY той записа 7 победи и 3 загуби. За последно в кикбокса Гуто победи Мораеш с решение през 2019 година.

В ММА той е с рекорд 10-6 и също е в серия от 2 поредни победи. Той е бивш шампион на Nação Cyborg и за последно победи Висенте с нокаут през юли 2021 година. В клетката той приключва 9 от срещите си и 3 пъти пада с приключване. В UFC той записа 2 загуби от Дерик Люис и Антъни Перош.

Гуто ще се състезава по правилата на кикбокса в ONE и вече има насрочен дебют. Той ще се бие срещу Бруно Сусано на ONE Championship: Full Circle в края на месеца в Сингапур.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес