Зареждане

Голям! Копривленски победи Брузо Газани на Glory: Collision 3

Голям! Копривленски победи Брузо Газани на Glory: Collision 3
Публикувано на: Октомври 23, 2021 в 19:26 ч
Кикбокс звездата ни Стоян Копривленски записа една от най-големите си победи. Нашето момче се изправи срещу сериозен съперник в лицето на Бруно Газани. Битката им даде началото на GLORY Collision 3, което се провежда в Нидерландия.

Стоян беше на много високо ниво в срещата от лека категория. Копривленски вкара по-чистите и тежки попадения. Той показа голямо желание за победа и много добро кардио. Не може да кажем същото за Газани, който в третия рунд почти нямаше кардио.

Копривленски не спря да го точкува и впечатли всички в залата. След 3 рунда битка съдиите бяха единодушни и дадоха победа с 30-27 за Копривленски. С тази победа той спира серия от 16 поредни победи на Газани и му нанася първа загуба в GLORY.

Стоян се връща към победите в GLORY и ще се приближи до титлата в лека категория. Ето какво каза той след срещата си:

Бях подготвен както винаги. Мисля, че беше добра битка. Бруно е силен опонент. Мога да покажа много повече на феновете. Ще видите по-добри представяния. 

Мислех си, че втория рунд беше 50 на 50, но ми казаха, че съдиите го дават на мен. Това беше добре. Благодаря на всички българи в залата. Да живее България.

Ето видео от прелимите на галавечерта. Битката на Стоян е първа:


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес