Зареждане

GLORY назначиха нов изпълнителен директор

GLORY назначиха нов изпълнителен директор
Публикувано на: Октомври 3, 2023 в 02:00 ч
GLORY Kickboxing назначиха Морис Холс за нов изпълнителен директор на компанията и член на борда на директорите.

Организацията по кикбокс иска да се развива още повече и има глобални амбиции, в които Холс ще играе важна роля. Морис Холс е високо ценен висш изпълнителен директор в областта на медиите и развлеченията, наскоро работещ като изпълнителен вицепрезидент и управляващ директор за Северна Европа в Paramount International (бивш ViacomCBS).

От 2014 г. той отговаря за местния клон (Бенелюкс) на този световен медиен гигант. Холс ще ръководи стратегията за растеж на компанията в Европа и в световен мащаб. Той ще се съсредоточи основно върху сделки за разпространение на медии и съдържание, възможности за спонсорство и партньорство, стратегия за разширяване в нови страни и общо управление на операциите.

Морис Холс е доволен от позицията си в GLORY Kickboxing. Самият Морис Холс казва:

"Много съм развълнуван да се присъединя към GLORY и да бъда част от бъдещите амбиции за растеж. Моята страст към медиите, съдържанието и бойните изкуства се съчетават перфектно в тази нова отговорност. Нямам търпение да започна с това ново приключение с талантливия екип на GLORY."

Назначаването на Морис Холс изглежда значителна стъпка напред за GLORY. Припомняме, че този уикенд GLORY идват в България, за да проведат събитието GLORY 89. Галавечерта ще се проведе в Бургас и ще бъде оглавена от Бадр Хари.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес