Зареждане

GLORY 89 в Бургас: Бойците минаха кантара - видео

GLORY 89 в Бургас: Бойците минаха кантара - видео
Публикувано на: Октомври 6, 2023 в 13:11 ч
Бойците от галавечерта GLORY 89 преминаха кантара в Бургас и утре ще излязат на ринга.

Нощта ще бъде озарена с участието на истинска легенда - Бадр Хари. Той ще се изправи срещу естонеца Уку Юрендал, който е една от звездите на международната верига SENSHI. Този двубой обещава да бъде истинска атракция за всички почитатели на бойните изкуства.

Братята Копривленски ще се изправят на ринга в една и съща гала вечер в Арена Бургас на 7 октомври, правейки този момент исторически. Стоян Копривленски, известен като родна бойна звезда, ще се бие срещу румънеца Сорин Калинюк като част от основната файт карта, докато Мартин Копривленски ще участва в подгряващите битки срещу Константин Михайлов.

 
Официалната файт карта започва в 21:00 часа, но преди нея ще има две подгряващи битки. Вечерта обещава да бъде изпълнена с бойни умения, тактика и талант от страна на братята Копривленски и други български кикбоксьори.

Сред останалите атрактивни участници на събитието са Драгомир Петров, носител на шампионски пояси в няколко бойни организации, участникът в ENFUSION Теодор Христов, както и двукратният световен и европейски шампион Александър Петров.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес