Зареждане

GLORY 62: Jamal Ben Saddik - Искам да нокаутирам всички в турнира и то бързо

GLORY 62: Jamal Ben Saddik - Искам да нокаутирам всички в турнира и то бързо
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 11:17 ч
GLORY се завръщат с ново събитие, което ще се проведе на 8-ми декември в Ротердам. На това събитие ще станем свидетели на турнир в тежка категория, който организацията реши да създаде, защото шампиона в тежка категория Rico Verhoeven иска да се пробва в киното и най-вероятно ще сдаде титлата. 8 бойци ще се бият, като победителя ще бъде само един и ще трябва да победи цели 3-ма опоненти. Бившия претендент за титлата Jamal Ben Saddik е един от тях и няма търпение да нокаутира всички:


Ти си в този турнир, за да покажен на феновете и публиката, че си най-добрият, но за целта е нужно да победиш 3-ма опонент в една вечер. Победителя от този турнир е най-добрият в тежка категория. Това, че си спечелил 1 битка, не означава, че си най-добрият в света. Искам да покажа на всички, че съм най-добрият. Този, който няма страт в сърцето си, ще спечели турнира. Когато се кача на ринга, ще изпитам чувството, което обичам цели 3 пъти, защото битките са 3, ако искаш да победиш.

Целта ми е да спечеля този турнир и те ще го разберат още от първата минута. Няма определен боец, който искам да срещна, защото аз искам да се бия с всички тях. Нямам търпение за тегленето и за това да разбера опонента си. Искам да го нокаутирам всички тях и то бързо и точно това ще направя. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес