Зареждане

Финалите на К-1 пряко по "Евроспорт"

Финалите на К-1 пряко по "Евроспорт"
Публикувано на: Ноември 25, 2008 в 15:27 ч

"Евроспорт" ще предава пряко финалите на най-популярната кикбокс верига в света К-1. Заключителният турнир между осемте топбойци за 2008 г. ще се проведе на 6 декември в Йокохама. Специално за шоуто спортният канал пусна ексклузивно предложение за своите абонати. Те ще могат да наблюдават битките, ако се абонират за интернет стрийминга на "Евроспорт". Месечната такса на канала е 4.90 евро, а годишната - 39.90 евро.


Галавечерта от Йокохама ще започне в 10 ч наше време и ще приключи около 15 ч. Стриймингът ще върви на адрес http://player.eurosport.com. От "Евроспорт" уточняват, че с акаунта може да работи само един потребител.
Картината ще бъде в новия формат с изключително високо качество HD. Традиционното предаване "Боен клуб" също ще изклъчи финалния турнир с допълнителни интервюта и интересни кадри зад кулисите. Продукцията ще бъде разделена в два дни - на 26 и 27 декември.


Засиленият интерес към финалния турнир през тази година накара организаторите на К-1 да пуснат специален интернет сайт за предстоящата надпревара - http://www.k-1.co.jp/en/wgp2008.


През 2008 г. титлата ще си оспорват Петер Аертс (Хол), Бадр Хари (Мар), Реми Боняски (Хол), Жером Льо Баньор (Фр), Евертон Тейшейра (Браз), Ерол Зимерман (Хол), Гокан Саки (Тур) и Руслан Караев (Рус).

Изтчоник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес