Зареждане

Джо Роугън: Бадр Хари е един от най-вълнуващите в историята

Джо Роугън: Бадр Хари е един от най-вълнуващите в историята
Публикувано на: Април 28, 2022 в 02:00 ч
Легендарният коментатор и анализатор Джо Роугън се изказа ласкаво по адрес на легендата в кикбокса Бадр Хари.

"Bad Boy" е едно от най-големите имена в историята на бойните спортове. 37-годишната звезда от Мароко продължава да се състезава, но не и да побеждава. Хари има договор с GLORY, където записа 6 битки, без да победи.  

Бадр загуби 2 пъти от Рико Верхувен, както и от Бенджамин Адегбуи и Аркадиуш Вжосек. През 2018 година той победи Хесди Гергес, но се провали на допинг тест и победата беше отменена.

В последната си битка Хари направи реванш с Вжосек, който продължи 2 рунда. Битката им беше спряна, след като в публиката започна масов бой. Няколко дни по-късно от GLORY обявиха срещата за равенство.

Хари е с рекорд 106-16-1-1 в кикбокса и печели 92 от срещите си с нокаут. Той все още пълни стадионите, въпреки че не може да побеждава. Бадр винаги търси нокаута, което не винаги е в негова полза.

В подкаста на Майк Тайсън, Роугън реши да коментира Хари и го засипа със суперлативи.

"Има толкова много добри бойци, които идват от Нидерландия. Роб Каман, Ернесто Хууст, Питър Артс и Рико Верхувен, който е шампион в момента. Верхувен е животно.

Те са убийци. Да, Бадр Хари също. Той биеше всички. Хари свали Верхувен два пъти. Той все още беше в боя. Бадр е опасен боец. Той влиза да убие или да бъде убит. Готов е да напусне на своя щит. 

Хората те обичат тогава, когато си най-добър. Това е причината да го обичат. Хари не се отказва и влиза на ринга за война. Понякога ги бие, но понякога и те го бият.

Той побеждаваше повече на млади години, но такива са боевете. Хари е много вълнуващ. Той е един от най-вълнуващите в историята. Той не спира да атакува", каза Джо Роугън в подкаста на Майк Тайсън.

Ще успее и Хари да се върне към победите на ринга ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес