Зареждане

Джамал Бен Садик преподписа с GLORY

Джамал Бен Садик преподписа с GLORY
Публикувано на: Януари 16, 2020 в 12:28 ч
Един от най-добрите кикбоксьори в тежка категория на GLORY преподписа с организацията. Боецът от Мароко, Джамал Бен Садик сподели в социалните мрежи, че остава в най-голямата кикбокс организация в света. "Goliath" не се е бил повече от година в кикбокса и в своята последна среща през декември 2018 година победи Джуниър Тафа, Гуто Иносенте и Бенджамин Адегбуи в една вечер, с което спечели турнира в тежка категория на GLORY.

Това го прави претендент за титлата и той може да получи нов шанс срещу Рико Верхувен. През 2017 година двамата се биха за титлата на GLORY 49, където шампиона спечели с нокаут. Джамал има една победа над Рико и със сигурност феновете ще искат да видят трилогия. Ето какво сподели Садик в социалните мрежи:


Винаги съм обичал предизвикателствата и съм щастлив от това, че феновете ще могат да ме гледат отново след година отсъствие от ринга. Благодарен съм на GLORY за това, което направиха с моята кариера. Радвам се, че продължаваме напред и ще се състезавам на тази платформа, която е бъдещето. 

Моята цел винаги е била да давам най-добрите и големи битки на феновете. Харесвам предизвикателствата и не бягам от тях. Задават се големи неща и аз ви уверявам, че няма да ви проваля отново. 


От GLORY не закъсняха и започнаха да питат феновете за опонент на Садик и мнозина изявиха желание да го видят срещу Бадр Хари. Двамата се съгласиха на битка преди няколко години, но така и не споделиха ринга.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес