Зареждане

Джамал Бен Садик е аут от боя с Рико Верхувен

Джамал Бен Садик е аут от боя с Рико Верхувен
Публикувано на: Януари 21, 2021 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория Джамал Бен Садик е аут от GLORY 77. Той трябваше да направи трилогия с Рико Верхувен за пояса в Ротердам на 30-ти януари. За съжаление на феновете трилогията ще трябва да изчака, защото Бен Садик има сериозна контузия в гърба. В своя акаунт в социалните мрежи Джамал сподели новината само няколко дни преди галавечерта.

Вижте още - Джамал Бен Садик: Ще детронирам Рико Верхувен

Голиат е в серия от 4 поредни победи и в последните си изяви спечели турнира в тежка категория. Той беше категоричен, че ще свали Верхувен от трона, но ще трябва да изчакаме, за да видим третата им битка. Ето какво написа Бен Садик в социалните мрежи:

С тежест на сърцето искам да споделя, че съм аут от битката с Рико Верхувен на 30-ти януари. Причината е сериозна контузия в гърба. Медицински лица ме уведомиха, че рискът от постоянна щета е прекалено висок. Чувствам се много разочарован, но съм решен, че ще се завърна по-силен. 

Вчера започнах първо лечение в болницата. Фокусиран съм върху моето възстановяване. Искам да благодаря на феновете за подкрепата. Битката ще се случи с позволението на Аллах. Ще се завърна по-силен. 

В миналото Садик и Верхувен направиха две битки, в които си размениха по 1 победа с нокаут. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес