Зареждане

Джамал Бен Садик: Ще детронирам Рико Верхувен

Джамал Бен Садик: Ще детронирам Рико Верхувен
Публикувано на: Януари 17, 2021 в 16:00 ч
Джамал Бен Садик е готов да свали от трона Рико Верхувен. Двамата ще се бият на GLORY 77, което ще се проведе в края на месеца. Залогът ще бъде титлата в тежка категория. 30-годишния белгиец с корени от Мароко успя да победи Верхувен с нокаут преди години, но във втората им битка загуби с нокаут в 5-тия рунд. Джамал можеше да победи в първия, след като нарани шампиона, но не успя да го приключи.

Сега той може да поправи тази грешка и влиза уверен в боя. Садик спечели турнира в тежка категория на GLORY пред 2018 година, след като победи 3-ма в 1 вечер. Той е в серия от 4 поредни победи и нокаутира 29 от съперниците си. Джамал вярва, че е време за ново лице в тежка категория и се закани да победи:

Преди няколко години спечелих турнира в тежка категория на GLORY със счупена ръка. Аз съм боец за турнири и спечелих с една ръка. Чаках две години за тази битка и мисля, че сега вече съм по-стар и имам повече опит. Това ще бъде различното в тази 3-та битка. Вече съм различен боец и мисля различно. 

Всичко е различно в този момент. Гледам напред към бъдещето и не се интересувам от това, което стана преди години в битката ни. Мисля, че е време за нов шампион. Смятам, че мога да съм пример за младите. Нямам нужда от 5 рунда, за да победя Верхувен и той го знае. 

Побеждавам Рико, а след това ще се бия с този, който е претендент в категорията. Взех си поука от втората ни битка. В моите битки винаги има огън и съм готов да стана световен шампион. Време е за ново лице и това ще съм аз. 

Ще успее ли Джамал да победи ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес