Зареждане

Двама бивши съперници се обединиха, за да унищожат 9 бойци

Двама бивши съперници се обединиха, за да унищожат 9 бойци
Публикувано на: Август 9, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на К-1 Рукия Анпо и шампионът на RISE Косей Ямада се биха помежду си в бойната карта на мега събитието по кикбокс „The Match 2022“ миналия юни. Те може да са бивши съперници, но двамата неочаквано се обединиха, когато бяха поставени в изненадващо предизвикателство. 

Анпо и Ямада бяха заедно във фитнеса за лека тренировка един с друг. Точно по средата на приятелски спаринг, голяма група бойци от префектура Ехиме решават да щурмуват тяхното доджо. Елитните кикбоксьори първоначално изглеждаха объркани от ситуацията, но решиха да приемат предизвикателството. 

Девет души с различна големина и ниво на умения се изправиха срещу трима професионалисти, включително двамата бивши съперници. Те може да са били числено превъзхождани, но както се очакваше, се справиха с претендентите доста лесно. 

 Имаше случаи, когато кикбоксьорите играха добре и леко с опонентите си, но имаше и случаи на откровени побоища, включващи множество събаряния и разбит нос. Явно човек все пак трябва да внимава какво си пожелава.

Ето какво се случи:









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес