Зареждане

Деян Топалски срещу Дани Илиев на 20-ти декември

Деян Топалски срещу Дани Илиев на 20-ти декември
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 11:16 ч
Две от най-популярните имена на българския кикбокс - Деян Топалски и Даниел Илиев ще се изправят един срещу друг отново на ринга.

Топалски и Илиев имат една среща през 2016-та, която приключи в полза на Топалски със спорно съдийско решение, от което публиката не бе особено доволна.
Топалски обаче дълго време не беше активен след това, докато Дани Илиев записа няколко силни победи, включително и защити няколко пъти шампионския си пояс на MTGP.

Именно под шапката на тази организация ще се проведе и реваншът между двамата. Събитието е планирано за 20-ти декември в столичната зала "Универсиада" и е третото гостуване на организацията в България. Събитието ще включва между 8 и 10 професионални двубоя, като скоро очаквайте цялата файткарта на MMA.BG

Двубоят между двамата трябваше да бъде обявен в началото на декември, но Топалски предсрочно издаде уговорения двубой, тъй като напрежението между двамата явно е ескалирало.


Първата битка между двамата бе също заредена с много напрежение и много оспорвана. Тя се проведе през 2016-та в Ultimate Pro Fight 6.

След обявяването на съдийското решение имаше доста бурни реакции на несъгласие сред публиката.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес