Зареждане

Дани Илиев след Grand Fight Arena 3: Такива мачове учат

Дани Илиев след Grand Fight Arena 3: Такива мачове учат
Публикувано на: Октомври 7, 2019 в 16:03 ч
Даниел Илиев продължава да жъне успехи в своята кикбокс кариера. Бойният атлет сломи опасния и опитен финландец Юси Станалахти в една от главните битки на турнира Grand Fight Arena 3.

Саналахти, чиито прякор е "Лудия" дойде готов да вземе победата в битката им до 84 кг. и да запише 36-тата с победа.

Двубоят наистина бе доста оспорван и Даниел показа не само умения, но и воля и издръжливост и удържа на атаките на финландеца, който доста заложи на играта в клинч, но в крайна сметка Даниел стигна до победата с 3:0 съдийски гласа.
 

"Радвам се, че стана хубава и равностойна среща," сподели Даниел за MMA.BG

"Знаех, че противникът ми е опитен, корав и носи на удари. Знаех и че ще разчита на ритници и муай тай стил на игра и ме измори с непрестанните клинчове.

Честно казано можеше да се представя по-добре, но такива мачове учат."

Даниел освен състезател е и един от организаторите на бойната верига Grand Fight Arena, която вече има три издания - третото от които в Стара Загора навръх празника на града в присъствието на кмета Живко Тодоров.


В нея участие взе и местния фаворит - ММА боеца Георги Валентинов, който също записа убедителна победа.

Вижте също: Валентинов след победата в Grand Fight Arena 3: Почивка и сериозни планове с треньора на Макгрегър
 
"Мисля, че се получи една много добра гала вечер," сподели Даниел впечатленията си за галавечерта. "Имаше много еуфория и атмосфера в залата. Получаваме непрестанно положителни отзиви."
 
Въпреки тежката битка амбициозните спортни планове на бойния атлет не спират - до края на годината той планира още няколко мача, единия от които е ясен и съвсем скоро - защита на титлата му на шампион на КGP на 9-ти ноември в Лондон.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес