Зареждане

Дани Илиев с битка в София - излиза срещу машина за убиване от Полша

Дани Илиев с битка в София - излиза срещу машина за убиване от Полша
Публикувано на: Април 11, 2021 в 08:25 ч
Даниел Илиев записа голяма победа в кариерата си при дебюта в организацията EFM Show на 9-ти април.

Илиев изигра страхотна среща по правилника на К-1, но с ММА ръкавици и доминира съперника си, стигайки до победа със съдийско решение.

Вижте също: Доминираща победа за Даниел Илиев в EFM Show

След двубоя Илиев сподели радостта си, че е успял да се завърне след принудителното дълго отсъствие от ринга, заради пандемията от коронавирус, която блокира спортния свят и взе много жертви, сред които и бившият национал по борба Николай Щерев, на когото Дани посвети победата си.

"Радвам се,че успях да се завърна с победа след такова дълго отсъствие от ринга заради обстановката в цял свят. Промоцията EFM Show беше на голямо ниво, противникът ми също, направихме един здрав бой.

Посвещавам тази победа на нашия брат, Николай Щерев, които вече не е сред нас живите, но съм сигурен, че ни гледа и се радва!

Българският боен атлет обаче няма да почива много - той има планиран следващ двубой в EFM Show 2, което ще се проведе на 5-ти юни в столичната зала Арена Армеец.

Негов опонент ще бъде една от най-големите звезди в полския кикбокс, Радослав Пачуски, с когото се срещнаха очи в очи в клетката след победата в петък.
 

Пачуски, чиито прякор е "Машината" е един от известните бойни атлети в пълната с таланти Полша. 28-годишният боец е неколкократен шампион по кикбокс, състезавал се в няколко организации, бивш национал по кикбокс и муайтай, а също има и двубои по правилника на ММА, където няма загуба.

Като състезател на националния отбор той има над 100 битки, а при професионалистите има 12, откакто дебютира през 2013-та. В момента е в серия от 10 поредни победи.

Пачуски идва доста мотивиран и само за победа. Веднага след срещата очи в очи с Илиев той сподели:

"Двубоят ще е по правилата на К-1, но с ММА ръкавици. Тази битка ще приключи с нокаут, бъдете сигурни!"


Даниел Илиев в момента е един от най-активните ни бойци, който също има битки по правилника на ММА, но в момента се е фокусирал изцяло върху кикбокса. Въпреки по-скромния си опит, Илиев има зад гърба си титлата на KGP, победи над чужди състезатели и доминатна победа над един от опитните кикбоксьори у нас - ветерана Деян Топалски.

Срещата между двамата е планирана за 5-ти юни в столичната зала Арена Армеец, където EFM Show ще направи втората си галавечер с файт карта пълна със срещи между полски и български състезатели. Организацията у нас се осъществява благодарение на Никола Атансов и NewGen Management.

Илиев ще си вземе кратка почивка, за да се възстанови от последния двубой, който не беше никак лек.

Още след битката имаше нужда кътмена Евгени Василев да се намеси и да изправи носа на Дани, който пострада най-много в срещата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес