Зареждане

Чатри Ситйодтонг: К-1 е малка организация на много ниско ниво

Чатри Ситйодтонг: К-1 е малка организация на много ниско ниво
Публикувано на: Септември 29, 2023 в 02:00 ч
Чатри Ситйодтонг привлече вниманието на медиите и общността на бойните изкуства с коментарите си за състоянието на спорта.

Босът на най-голямата азиатска организация за бойни изкуства ONE Championship се изказа доста критично по адрес на К-1. Чатри описва K-1, добре известна японска организация за бойни изкуства, като "малка организация с много ниско ниво на умения в бойните изкуства."

Ситйодтонг продължи да твърди, че Такеру, който се смята за най-добрият кикбоксьор в К-1, иска да се премести в ONE Championship поради ниското ниво в К-1. В миналото К-1 е продуцирал големи имена като Бадр Хари, Ернесто Хуст, Питър Артс, Реми Боняски и много други.
 
Феновете реагираха гневно и нарекоха Ситйодтонг глупак заради изявленията му. Тези изявления не само предизвикаха критики в общността на К-1, но и разтърсиха света на бойните изкуства като цяло.

Много фенове и експерти смятат, че подобни изявления представят спорта в негативна светлина и обезсмислят упоритата работа на бойци и други организации. Чатри многократно е заявявал, че е отворен за съвместна работа, но само с UFC.

В по-ранно интервю тази година той подчерта, че други организации за бойни изкуства просто не са достатъчно големи, за да се приемат сериозно. Вие какво мислите за думите на Ситйодтонг ?









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес