Зареждане

Cedric Doumbé ще брани титлата срещу Murthel Groenhart на GLORY 70

Cedric Doumbé ще брани титлата срещу Murthel Groenhart на GLORY 70
Публикувано на: Септември 21, 2019 в 08:21 ч
Качил: DoloR
Шaмпионът в полусредна категория на GLORY Cedric ‘The Best’ Doumbé (73-6-1, 43 KO’s) ще брани титлата си срещу бившият шампион в категорията Murthel ‘The Predator’ Groenhart (68-24-3, 39 KO’s). Двамата ще се бият на събитието GLORY 70, което ще се проведе на 26-ти октомври във Франция. Doumbé и Groenhart имат история помежду си и в миналото си размениха по една победа.

Преди 2 години в Чикаго Groenhart победи с раздвоено решение, а преди това през 2016 година Doumbe победи в Париж с единодушно решение. Сега двамата ще проведат трилогията, а залогът е огромен и включва златото в категорията. Doumbé се намира в серия от 5 поредни победи и в началото на годината нокаутира Harut Grigorian, с което си върна пояса.

В своята последна битка през юни той защити титлата с победа над Alim Nabiev. Groenhart от своя страна идва след загуба от Nabiev, която инкасира през март тази година. Преди тази загуба той успя да нокаутира Mohammed Jaraya през септември 2018 година и така печели само веднъж в последните си 3 битки.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес