Зареждане

Братята Тейт: Обвиняват ни, че сме крали пари на жени от TikTok

Братята Тейт: Обвиняват ни, че сме крали пари на жени от TikTok
Публикувано на: Юни 17, 2023 в 01:00 ч
Тристан Тейт реши да разкрие какви са обвиненията срещу него и брат му Андрю Тейт. Той твърди, че „официалната история“ относно обвиненията срещу него и брат му Андрю е, че са взели приходи от TikTok от редица жени.

През декември 2022 г. братята Тейт бяха задържани от румънските власти като част от разследване за трафик на хора и създаване на организирана престъпна група. По време на операцията властите нахлуха в румънската им резиденция и конфискуваха различни вещи.

След ареста си братята бяха задържани от властите няколко месеца заедно с две жени, преди най-накрая да бъдат освободени. След излизането си те бяха пуснати под домашен арест за 30 дни.

Сега, когато се върнаха у дома, братята възобновиха активност в социалните мрежи. Първата им изява имаше впечатляваща аудитория от над 400 000. По време на този поток те направиха някои разкрития относно арестите си.

Тристан Тейт се възползва от възможността да даде своята гледна точка за събитията. Той каза:

"Ето официалната история. През 2021 г., преди две години, брат ми и аз сформирахме организирана престъпна група с намерението да преместим жени в Румъния, за да можем да откраднем пари от техните акаунти в TikTok, за да се обогатим. Това е цялата история. За това съм арестуван. Това е първият път, когато най-накрая мога да изясня това публично.“, каза Тейт. 

Според Ройтерс обвиненията срещу братята Тейт и двете заподозрени жени се простират отвъд формирането на организирана престъпна група и предполагаем трафик на хора. Сега те са изправени и пред обвинения в изнасилване.

Обвиненията наскоро бяха „разширени“, за да се съсредоточат върху „трафика на хора в продължаваща форма“. Румънските власти смятат това за много по-сериозно престъпление от първоначалните обвинения, което потенциално води до присъда до 10 години затвор.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес