Зареждане

Badr Hari: Трябва да тренирате безпощадно, за да сте силни

Badr Hari: Трябва да тренирате безпощадно, за да сте силни
Публикувано на: Август 22, 2019 в 09:03 ч
Качил: DoloR
Легендарният кикбоксьор Badr Hari впечатлява с физика, която е постигнал с безпощадни тренировки и правилен хранителен режим. Никога в своята кариера мароканеца не е бил в такава форма. Има много фенове, които вярват, че неговата брутална форма е благодарение на забранените вещества, които му донесоха наказание и отмяна на победата, която той записа миналата година над Hesdy Gerges.

Hari не е съгласен с тях и настоява, че това е резултат от здрави тренировки и лишения. Той се готви за втората си битка с Rico Verhoeven, която ще е главна за събитието GLORY Collision 2, което ще се проведе на 21-ви декември в Арнхем на стадион GelreDome. Ето какво сподели днес мароканеца за своята подготовка:


В моята подготовка няма рутина. Всяка тренировка трябва да е безмилостна битка, която да ви прави по-силни. Това е единствения начин да се подготвите.


Преди 3 години мароканеца направи дебют в GLORY срещу Verhoeven в една от най-чаканите битки в кикбокса, но за съжаление беше разочароващо. В първия рунд той успя да доминира, но във втория получи контузия и загуби с технически нокаут.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес