Зареждане

Бадр Хари: Ще се върна на трона

Бадр Хари: Ще се върна на трона
Публикувано на: Април 30, 2021 в 00:00 ч
Бадр Хари е решен да се върне на трона в кикбокса. Лошото момче от Мароко се завръща на ринга в GLORY през юли. Той ще срещне млад и гладен съперник в лицето на Аркадиуш Вжосек. Двамата ще мерят сили в тежка категория на GLORY 78 в Ротердам.

Вижте още - Бадр Хари срещу Аркадиуш Вжосек на GLORY 78​​​

Хари идва след тежка загуба с нокаут от Бенджамин Адегбуи, която инкасира в края на 2020 година. Хари е отказал да приеме присъдата на тези, които побързаха да го погребат и призоваха да се оттегли от спорта.

Той е направил нужните промени и вярва, че ще го покаже в тази битка. В своя акаунт в социалните мрежи Бадр сподели, че се връща на върха, а тази битка е първата стъпка:

Преди да говоря за последната ми битка, трябваше да дам кръв, пот и сълзи в залата. Спортист, който иска да победи, също трябва да знае как да губи понякога. Това е спорта. Това е, което прави победата сладка. Повечето легенди трябваше да бъдат изправени пред загуби. 

Приех грешките си и потърсих решения. Отказах присъдата на толкова бързите да ме погребат, защото знам кой съм. Няма място за съмнения. Реагирах с твърда и различна подготовка. Всичко е свързано със състоянието на ума. Ще се върна на трона и тази битка е първа стъпка. 

Поражението е горчиво само за тези, които не знаят как да се учат от него. Горчиво е само за онези, които не са достатъчно смирени, да си зададат два въпроса. Защо? Как да реагирам, за да коригирам ситуацията ? Нямам повече думи ... ще се видим през юли.

Ще успее ли Хари да победи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес