Зареждане

Бадр Хари сбута Аркадиуш Вжосек преди GLORY 78

Бадр Хари сбута Аркадиуш Вжосек преди GLORY 78
Публикувано на: Септември 4, 2021 в 00:00 ч
Бадр Хари показа уважение към Аркадиуш Вжосек на пресконференцията миналия месец, но битката наближи и уважението се изпари. След броени часове легендата от Мароко ще оглави GLORY 78 и ще премери сили с младата надежда от Полша.

Двамата ще се бият пред пълна зала от фенове в Нидерландия. Победата за Хари е задължителна, защото загуба срещу боец с много по-малък опит като Вжосек няма да му се отрази добре. Хари е направил много промени и направи лагер в нова зала с нов треньор.

Хари е с рекорд 106-15-1 на ринга и ще търси първа победа в GLORY. Той е в серия от 3 поредни загуби и няма победа от 6 години. Бадр загуби две битки срещу Рико Верхувен заради контузии.

Той успя да победи Хесди Гергес, но се провали на допинг тест и се раздели с победата. В своята последна битка Хари беше нокаутиран от Бенджамин Адегбуи в края на 2020 година. Бадр печели 92 от победите си с нокаут.

Вжосек от своя страна е 28-годишен поляк с рекорд 13-5 в кикбокса. Той е в серия от 2 поредни победи с нокаут и за последно нокаутира Денис в края на 2019 година. Вжосек печели 5 от последните си 6 битки и в тях губи от Бенджамин Адегбуи.

Ето ги бойците от GLORY 78 лице в лице преди битките:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес