Зареждане

Бадр Хари призова GLORY да подновят събитията си

Бадр Хари призова GLORY да подновят събитията си
Публикувано на: Юли 28, 2020 в 05:00 ч
Бадр Хари няма търпение да се завърне на ринга. Мароканската легенда призова GLORY да подновят събитията си, които бяха сложени на пауза заради кризата с коронавируса. В последните месеци виждаме как бойните организации започнаха да подновяват събитията си и Хари иска GLORY да направят същото. Наскоро стана ясно, че организацията изпитва сериозни финансови проблеми и този застои не им помага.

35-годишния ветеран се готвеше за бой с Бенджамин Адегбуи в края на юни, но събитието беше отменено. Все още няма индикации от GLORY, че искат да се върнат в играта, а Хари е нетърпелив. В своя акаунт в социалните мрежи "Bad Boy" сподели, че бойците са показали готовност за битки в последните месеци и е време да се върнат на ринга. Ето какво написа Хари:


Ние като бойци показахме, че сме конкурентоспособни и готови, въпреки тежките ограниченията, свързани с глобалната криза от COVID 19. Светът на спорта се поднови по целият свят, показвайки силен капацитет за адаптиране и приспособяване в този конкретен случай.

Днес най-добрата кикбокс организация в света трябва да се справи с това важно предизвикателство, изследвайки иновативните модели. Идеално време е да покажем, че сме най-добрите на ринга и извън него. Нека се бием и заслужим пътя си към славата.

Бадр е в серия от 2 поредни загуби с ТКО от Рико Верхувен. Двамата се биха за последно в края на миналата година в Нидерландия. Хари успя да свали шампиона два пъти в нокдаун, но се контузи отново и загуби. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес