Зареждане

Бадр Хари: През 2021 година ще стана чудовище

Бадр Хари: През 2021 година ще стана чудовище
Публикувано на: Януари 12, 2021 в 06:00 ч
Легендарният Бадр Хари не смята да спира с кикбокса, въпреки че кариерата му от години върху надолу. 36-годишния мароканец е в серия от 3 поредни загуби за първи път в кариерата си. "Bad Boy" загуби последната си битка от Бенджамин Адегбуи, който го победи с нокаут в края на 2020 година. Бадр падна в тежък нокдаун и отказа да продължи, след като носа му беше счупен.

Така той губи два пъти от Рико Верхувен и Адегбуи и все още няма победа в GLORY. Хари няма победа като цяло в кикбокса от 2015 година. Много от феновете пожелаха техният любимец да се оттегли, но той не смята да го прави. Преди няколко дни Хари стана баща на близнаци и вече има 5 деца, а това е свързано с пари и той планира да продължи с боевете.

В своя акаунт в социалните мрежи Бадр проговори за първи път след загубата от Адегбуи. Той сподели, че ще си партнира с MB Nutrition и ще подобри своето физическо състояние, за да стане чудовище през 2021 година. Ето какво още написа той:

От физическата подготовка до битките в кикбокса е важно да се чувствате силни и добре подготвени по отношение на храненето. Една от основните ми цели през 2021 г. ще бъде да имам различно физическо състояние. Както вече казахме ... понякога светът се нуждае от чудовище.

Като новият посланик на MB Nutrition имам много идеи за проектите и кампаниите, в които ще участвам и с нетърпение очаквам да ги съживя с моята Badr Army по целия свят.

Ще успее ли Хари да запише първа победа в GLORY ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес