Зареждане

Бадр Хари прави прощален мач и спира с кикбокса

Бадр Хари прави прощален мач и спира с кикбокса
Публикувано на: Октомври 10, 2023 в 02:00 ч
След впечатляваща кариера в кикбокса Бадр Хари най-накрая реши да се пенсионира.

Загубата миналия уикенд в Бургас от Уку Юрендал явно е била последната капка от търпението му. Това решение последвало след задълбочени консултации с неговия треньор Майк Пасение. Миналия уикенд Хари загуби с технически нокаут от Юрендал.

Хари, известен като "Златното момче", с впечатляващ рекорд от 106 победи с 92 нокаута, чувства, че искрата и магията вече не са там. От медията Telegraaf са говорили с Пасение, който разкрил, че ще имат още 1 прощален мач, след което Хари спира с кикбокса.

Обявяването на тази новина бележи края на една ера в света на кикбокса. През цялата си кариера Хари плени фенове по целия свят с експлозивния си стил и забележителни победи. Битките му винаги са били зрелищни, а решимостта му е възхитителна.

Хари не само остави незаличима следа в спорта, но и създаде безброй незабравими моменти за феновете. Името му винаги ще бъде свързвано с някои от най-епичните битки и съперничества в историята на кикбокса.

За съжаление той загуби форма и не спечели нито една от 8-те си битки за GLORY. Хари за последно победи Исмаел Лондт през 2015 година в Грозни, Чечня. Вероятно последната му битка ще бъде по някое време през 2024 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес