Зареждане

Бадр Хари: Овърийм има много малък шанс срещу мен!

Бадр Хари: Овърийм има много малък шанс срещу мен!
Публикувано на: Октомври 2, 2022 в 00:00 ч
Бадр Хари вярва, че Алистър Овърийм има много малък шанс за победа в трилогията им.

Двете легенди ще се сблъскат за 3-ти път на събитието GLORY COLLISION 4, което ще се проведе на 8-ми октомври в Арнем. През 2008 година видяхме първата им битка. Двамата се биха на Dynamite, където Овърийм успя да нокаутира Хари с ляво кроше за 2 минути и 7 секунди.

Една година по-късно Хари получи шанс да отмъсти и го направи. Двамата се срещнаха на турнира K-1 World Grand Prix, където Хари нокаутира Овърийм за 2 минути и 14 секунди. Сега 13 години по-късно ще има трети дуел, който да сложи точка на съревнованието им.

Бадр няма победа в последните си 6 битки на ринга. Той не е побеждавал на ринга от 7 години насам. Овърийм от своя страна е с рекорд 10-4 в кикбокса и е в серия от 5 поредни победи. Това ще е първа битка за него в кикбокса от 12 години насам.

Хари е готов за бой и уверен в победата.

"Мисля, че всеки има шанс срещу мен с оглед на последните ми битки. Не, слушайте, има нещо, което не трябва да пропускате в битки с бойци, които удрят много силно. Не трябва да пропускате удари, защото един е достатъчен. 

Това е причината да тренираме. Тренираме нашата атака и защита. Тренираме много неща, за да сме сигурни, че шансът за загуба е възможно най-малък. Истината е, че винаги го има този шанс за поражение. 

Има ли шанс Алистър срещу мен ? Всеки има шанс! Но, този шанс е малък, много малък!", каза Хари пред Videoland.

Кой ще спечели битката ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес