Зареждане

Бадр Хари няма да прави промени за реванша с Вжосек

Бадр Хари няма да прави промени за реванша с Вжосек
Публикувано на: Февруари 28, 2022 в 04:00 ч
Саид Ел Бадауи, който е треньор на Бадр Хари разкри, че няма да правят промени за втората битка с Аркадиуш Вжосек. Двамата ще се бият на събитието GLORY 80, което ще се проведе на 19-ти март в Белгия.

През септември миналата година видяхме първата им битка. В нея Бадр водеше и прати поляка 3 пъти в нокдаун. Бадр се отнесе в търсене на нокаута и позволи на Вжосек да му вкара хай кик и да го нокаутира във втория рунд.

Хари е в серия от 4 поредни загуби и няма победа от 7 години в кикбокса. Той подписа нов договор с GLORY, въпреки че няма победа в 5 битки под банера им. В интервю за MMASucka Бадауи реши да поговори за реванша и сподели:

"Нямаме план за тази битка, защото ще правим това, което правихме в първата среща. Гледахте първата битка. Няма да променяме нищо. Да, Бадр Хари печелеше битката. Случват се такива неща в играта. 

Трябва да си нащрек през цялото време. Сега тази среща е най-важна за нас. Не искаме да говорим за други битки, без да сме спечелили тази. Фокуса е върху Вжосек, а след това ще видим какво ще стане. 

Всеки има приятели тогава, когато печели. В трудните моменти обаче повечето хора започват да говорят, че трябва да се откажеш. Човек винаги трябва да вярва в себе си. 

Вижте как Тейшейра стана шампион в UFC на 42 години. Бадр Хари винаги е отдаден и все още има глад за успехи. Той има 5 деца и винаги дава всичко от себе си в тренировките."

Ще успее ли Хари най-накрая да спечели битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес