Зареждане

Badr Hari изригна срещу безскрупулен мъж, който пребива момиче в залата

Badr Hari изригна срещу безскрупулен мъж, който пребива момиче в залата
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 03:00 ч
Легендарният нокаутьор Badr Hari е бесен на безскрупулен "мъж", който се превзема в залата и си го изкарва на младо момиче. Не е ясно дали двамата тренират заедно, но може да се види, че момичето е без нужната екипировка, която да я предпази. Двамата са в зала и обезумелия маняк се нахвърля с удари, въпреки че момичето не може да се защити, но това не го спира.

Първоначално видеото беше качено от Azeddine Belmir, който е треньор от Мароко. Belmir също беше недоволен и определи човека във видеото като страхлиев. Малко по-късно Hari също го сподели във фейсбук. Той е отвратен от неговото поведение и ето какво сподели в социалните мрежи нокаутьора:


Особено шокиран съм от това видео, което показва как безскрупулен "мъж" бие младо момиче. Това не е спорт. Това не е кикбокс. Тази ужасяваща сцена не бива да се случва и не мога да остана безчувствен. Моля, не допускайте това страхливо и безотговорно отношение във вашите фитнес зали.


В момента Hari се готви усилено за битка с Rico Verhoeven, която ще се проведе през декември. Ето видео от въпросната случка. Как ще коментирате и бихте ли позволили такова нещо във вашата зала ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес