Зареждане

Бадр Хари и Адегбуи оглавиха GLORY 76 през ноември

Бадр Хари и Адегбуи оглавиха GLORY 76 през ноември
Публикувано на: Септември 15, 2020 в 03:00 ч
Легендарният Бадр Хари оглавява завръщането на GLORY на 7-ми ноември. Той ще се бие с бившият претендент за титлата Бенджамин Адегбуи на GLORY 76. Битката между Хари и Бени ще бъде за определяне на претендент за титлата в тежка категория. Подглавната битка за вечерта ще бъде в полусредна категория и в нея безспорният шампион Седрик Думбе ще мери сили с временният шампион Муртел Грьонхарт.

35-годишната легенда от Мароко е с рекорд 106-15 на ринга и все още няма победа в GLORY. Хари загуби два пъти от Рико Верхувен с технически нокаут, след като получи контузии и в двете срещи. Бадр направи реванш и с Хесди Гергес и спечели, но се провали на допинг тест и победата беше отменена. Така официално Хари няма победа от 5 години.

35-годишния румънец от своя страна е с рекорд 34-6 на ринга и печели 6 от последните си 7 битки. Бенджамин идва след победа с решение над Маршъл, която записа в края на миналата година. В края на 2018 година Бени имаше шанс да спечели турнира в тежка категория на GLORY, но загуби с нокаут от Джамал Бен Садик. В последните 4 години Адегбуи печели 12 от последните си 14 битки.

Седрик Думбе е с рекорд 73-7 на ринга и се намира в серия от 5 поредни победи. Срещата между Думбе и Грьонхарт ще е трета. В миналото двамата си размениха по една победа с решение. В средата на миналата година Думбе защити титлата си с нокаут над Алим Набиев.

Грьонхарт от своя страна е със статистика 69-24-3 на ринга. В своята последна битка Муртел нокаутира Трой Джоунс и спечели временната титла в края на 2019 година.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес