Зареждане

Бадр Хари: Готов съм да вляза в ада с Алистър Овърийм

Бадр Хари: Готов съм да вляза в ада с Алистър Овърийм
Публикувано на: Октомври 4, 2022 в 01:00 ч
Бадр Хари е готов за победа в трилогията с Алистър Овърийм.

Двамата ще се бият в главната битка на събитието GLORY COLLISION 4, което ще се проведе на 8-ми октомври в Арнем. Хари е с рекорд 106-17-2-2 в кикбокса и е в серия от 4 поредни загуби. За последно той направи равенство с Аркадиуш Вжосек през март тази година.

Бадр няма победа в последните си 6 битки на ринга. Той не е побеждавал на ринга от 7 години насам. Във всяка своя среща в GLORY Хари водеше по точки, но контузии или изненадващ нокаут му носеха загубите.

Лошото момче от Мароко не му пука за загубите и е готов за успех този уикенд.

"Това е битка, в която има история. Срещнах се с Овърийм преди над 10 години. Бихме се вече два пъти. Хубаво е пак да се  срещнем на високо ниво и да продаваме пълни зали. Голям плюс е, че сме тук след толкова години. Има много носталгия. Готов съм да се бия и нямам търпение. За мен също тази битка не е лична. Аз просто искам да спечеля. 

Нокаутът е най-красивото нещо в спорта. Това ти дава чувство на доминация. Трудно е да не уважаваш човек, който се бие вече толкова години. Нужно е отдаденост и здрава работа. Уважавам неговите постижения, но искам да спечеля този уикенд. Тренирах здраво и съм готов. Няколко пъти умрях в тренировките. 

Много, много съм готов и се наслаждавам на това пътешествие. Нямам търпение да срещна Алистър в най-добрата му форма. Уважавам го, но волята за победа е много. Вече не може да говорим, че Овърийм не е кикбоксьор. Той спечели К-1 в миналото. Алистър е страйкър от високо ниво и няма да го подценявам. 

Уважението ще изчезне, когато започнем да се удряме в лицето. Доминирах всички битки в GLORY. Не са ме пребивали. Доминирах Верхувен и другите. Не ми пука за загубите. Аз имам над 100 битки и не ми липсва увереност. Знам какво съм направил и какво мога да направя. Аз имам нужда само от 1 точен удар. 

Трябва да го нацеля само веднъж. Ако е необходимо, ще вляза в ада. Мисля от битка за битка, а не за Верхувен. Аз следвам титлата, а не определени противници. Алистър, бъди готов. Аз съм готов, бъди готов и ти, братко", каза Хари пред Ариел Хелуани.

Ще успее ли Бадр да вземе третата битка ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес