Зареждане

Андрю Тейт: Ще се бия с Матрицата от моето подкаст студио

Андрю Тейт: Ще се бия с Матрицата от моето подкаст студио
Публикувано на: Септември 30, 2023 в 13:00 ч
След пет месеца домашен арест и ограничено движение, на Андрю Тейт беше казано, че вече е свободен да пътува из Румъния. Има само едно условие, което гласи, че Тейт не може да напуска страната.

Бившият шампион, който винаги е бил известен със своята решителност и отдаденост на тренировките, сподели ежедневието си през последните няколко месеца. Тейт е използвал времето си в изолация ефективно, за да подобри тялото и финансите си.

Бившият кикбоксьор имал строг ежедневен режим по време на петмесечния домашен арест. Денят му започвал рано с намерението да се възползва максимално от всяка секунда.

Той развил неочаквани хобита като градинарство, но остава решен да поддържа форма и да постигне финансови цели, като работи на лаптопа си и вдига тежести. Андрю си поставил за цел да изкарва по $300 000, както и да прави 10 000 повторения на определено упражнение.

Сега, след като домашният му арест беше отменен, той даде да се разбере, че се е превърнал в отшелник. Тейт сподели, че ще напусне дома си, но само за да се състезава със суперавтомобил, докато е решен да забогатее.

Андрю планира да се бори с Матрицата от своето подкаст студио. С безпрецедентна отдаденост на целите си, изглежда Тейт коренно е променил живота си. Той нарича луксозните вечери и нощните клубове „глупости“ и смята социалния контакт за загуба на време.

Предстои да видим дали Тейт ще успее в борбата срещу Матрицата от своето студио.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес