Зареждане

Али Юзеир: Който не обича кръв да не идва на 20 юли

Али Юзеир: Който не обича кръв да не идва на 20 юли
Публикувано на: Юли 12, 2024 в 07:38 ч
Шампионът на MAX FIGHT в стил К1 и категория до 84 кг Али Юзеир е готов да се изправи в мач реванш срещу молдовската звезда Максим Заплитни. Първата среща между тях беше за пояса на MAX FIGHT  през Февруари и приключи с много близко съдийско решение за българина.

След победата на Юзеир, Заплитний реагира с присмех под публикация с българина и спечелената титла.

"Ако има претенции за резултата, нека заповяда втори път да му покажа" каза Али във видео публикувано от MAX FIGHT.

Преди евентуален двубой с молдовеца, Юзеир ще има друго сериозно изпитание на 20 юли в Свети Влас. Той ще се изправи срещу Александру Амаритей (Мол), който само преди няколко дни имаше мач на голямото К-1 шоу в Токио. Двамата ще се изправят в подглавна битка на галавечерта MAX FIGHT 59.

"Обръщам повече внимание на спарингите и кондиционните тренировки. Бях на лагер. Сигурен съм, че ще се справя блестящо –  разказа той пред MAX FIGHT  – Ще ви кажа само едно, който не обича кръв да не идва на 20 юли в Свети Влас на Амфитеатър Арена"

Али Юзеир участва на традиционния лагер край Камчия, в който участват легендарни кикбоксьори като Семи Шилт, Ернесто Хууст, Алберт Краус и Анди Зауер. В оставащите 9 дни до мача с Амаритей той ще направи заключителни настройки, но още отсега мисли за потенциален реванш със Заплитни.

Бойната гала вечер MAX FIGHT 59 ще се проведе на 20 юли в летният курорт Свети Влас за 16-та поред година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес