Зареждане

Александър Петров след SFC 7: Всичко, което тренирахме, се получи

Александър Петров след SFC 7: Всичко, което тренирахме, се получи
Публикувано на: Февруари 10, 2019 в 11:24 ч
Бойната галавечер SFC 7: Avatars, която се проведе на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада" включваше две битки за шампионския пояси на организацията.

Един от тях бе по правилника на K-1 до 84 кг, в който един срещу друг се изправиха българският боен атлет Александър Петров и опитния състезател от клуба на Бадр Хари, Майк Спранг (Холандия).

Вижте също:  Резултати от SFC 7: Avatars - много нокаути и български победи 

Двамата си спретнаха изключително оспорвана и равностойна битка за радост на феновете в залата, но бе и доста трудна за боецът от варненския клуб "Боил".

"Имахме перфектен тактически план с треньорите ми, който през цялото време спазвах. Все пак мисля, че защитата му беше доста добра, но с времето това спря да е така," сподели Александър за MMA.BG.

За радост на всички Александър успя да засили темпото и да вземе превес над опитния му съперник, което бе достатъчно да убеди страничните съдии да дадат победата и шампионския пояс именно на българина.
 

 
"Това е поредния голям мач от поредното голямо събитие. Още един ден в офиса както му казвам. Просто съм изключително доволен, че всичко което тренирахме се получи."

След тази голяма победа логично е амбициите пред Александър да са още по-големи. И той сподели за MMA.BG какви са те:

"Световно господство," пошегува се Александър... или не?!


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес