Зареждане

Адегбуи: Казах ви, че Бадр Хари ще се откаже

Адегбуи: Казах ви, че Бадр Хари ще се откаже
Публикувано на: Декември 20, 2020 в 01:19 ч
Бенджамин Адегбуи постигна най-голямата победа в своята кариера. Той успя да се справи с Бадр Хари и го победи с нокаут в главната битка на GLORY 76, което се проведе в Ротердам. Адегбуи губеше по точки първите два рунда, след като Хари беше близо до победата с нокаут във втория рунд. Бени обаче се съвзе и му счупи носа с тежък удар в началото на третия рунд.

Адегбуи прати Бадр в нокдаун и той продължи, но видимо беше наранен. Последва нов нокдаун, след който Хари не се изправи и загуби с технически нокаут. С тази победа Бени навлезе в серия от 2 поредни и ще чака битка за титлата със своя приятел Рико Верхувен. Ето какво сподели Адегбуи пред камерите след голямата победа:

Аз ви казах, че съм кораво копеле. Също така ви казах, че той първи ще се откаже, а не аз. Нараних го. Вкарах му ъперкът и ритниците и усетих, че бяха тежки. Знаех, че така трябва да продължа. Хората от моя щаб ми казаха, че трябва да се бия с него, а не да търся нокаут. 

Всичко се нареди. Да, мисля, че му счупих носа, защото беше ъперкът или нещо такова. Това е бой и аз го уважавам. Благодаря му, че прие битката. Той е легенда. 

Днес аз го победих, но утре може той да е по-добър и да ме победи. Такава е играта. Не ме питайте за Рико, нека се насладя на победата. Благодаря на феновете, които си платиха, за да гледат боя. 

Трябва ли Хари да се оттегли от спорта ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес