Зареждане

Шампион по Бразилско Джу Джицу скочи на човек от публиката и предизвика масово меле

Шампион по Бразилско Джу Джицу скочи на човек от публиката и предизвика масово меле
Публикувано на: Февруари 25, 2019 в 00:00 ч
В събота вечерта по доста грозен начин приключи събитие на BJJ Stars в Сао Пауло. В главната среща един срещу друг се изправиха Felipe “Preguiça” Pena и Erbeth Santos. Минути след началото на срещата Erbeth Santos, който е шампион по бразилско джу джицу си контузи коляното и се наложи лекар да влезе и да провери неговото състояние.


Erberth през това време започна да спори с човек от публиката, а след това в стил Khabib се изстреля към него, за да го нападне, а действията му предизвикаха масово меле. Секунди по-късно Santos се втурна в другата посока, за да нападне други хора от публиката. Кадрите показват как неговия опонент “Preguiça” му вкарва удар с крак, когато Erberth пада на земята в опита си да набие този, който явно го провокирал.


Промоутъра на BJJ Stars, Fernando Lopes  е споделил пред MMAFighting, че Erbeth Santos никога повече няма да се състезава за организацията. Lopes определя действията на Santos, като най-отврарителното нещо, което е виждал в спорта през последните 10 години. След като нещата се нормализират Santos е изведен от залата, а Felipe Pena е обявен за победител чрез дисквалификация. Ето и кадри от случката:











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес