Зареждане

Реакции на постъпката на Nick Diaz от други атлети

Реакции на постъпката на Nick Diaz от други атлети
Публикувано на: Май 14, 2012 в 11:38 ч

Дори когато Nick Diaz не се бие, той пак е в новините.

Миналата вечер боеца в полу-средната категория не се яви на планираната среща по бразилско жиу-житцу между него и Braulio Estima в World Jiu-Jitsu Expo, организирано от Renzo Gracie.

Както почти всичко, което той прави и тази постъпка не бе подмината от общественото мнение и коментарите на други ММА бойци. Ето какви бяха те.

Братята Diaz
Организаторът не успя да дари парите за благотворителност, както се бяхме разбрали. Промени и правилата за кантара за да помогне на бразилеца. Срещата няма да се състои.

Braulio Estima
За съжаление така дългоочакваният двубой Estima vs Diaz не се проведе. Тъжен съм и направих всичко възможно за да се случи. Бях качил повече килограми и за една вечер свалих 4 килограма за да вляза в категорията. До колкото разбрах и Nick е имал проблеми със свалянето. Съжалявам за всички, които очакваха двубоя, но съм сигурен че останалите срещи са били достатъчно атрактивни. Благодаря ви за подкрепата.

Renzo Gracie
Истината може да бъде казана само от него. Със сигурност си има причина. Нека изчакаме.

Dana White
Не, не съм шокиран. Изненадан съм от хората, които са. Той не се появи на пресконференция в Лас Вегас преди двубой, от който щеше да изкара много пари и шампионска титла. Хората са полудели или нямат мозък за да бъдат шокирани, че Nick не се е появил.

Siyar Bahadurzada
Версията на Nick Diaz на "Ще ти направя предложение, на кеото не можеш да откажеш" ще бъде "Ще ти дам обяснение, което не можеш да разбереш."

Mark Bocek
Diaz не се появи, колко изненадващо, страхотен пример в спорта...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес