Зареждане

Престижният жиу-житцу турнир AJP стъпва в София през ноември

Престижният жиу-житцу турнир AJP стъпва в София през ноември
Публикувано на: Октомври 5, 2021 в 15:55 ч
Един от най-престижните турнир по бразилско жиу-житцу и граплинг в световен мащаб AJP Tour ще има своето издание и в София тази година.

Датата е 20-ти ноември и е официално потвърдена от AJP.

Регистрацията е вече отворена и всички желаещи да участват в един от най-големите турнири у нас, могат да се регистрират на официалната страница на събитието AJP Bulgaria.


Първото издание на мащабния турнир AJP в България бе през юни, като град-домакин тогава бе Бургас. Събитието пожъна огромен успех и включваше над 240 състезателя от 21 държави.

Сега България отново е включена в официалният календар на AJP Tour за сезон 2020-2021, като домакин този път е гр. София.


Състезанието ще се проведе в спортната зала на училище "Свети Георги" близо до болница "Токуда" и МОЛ "Парадаиз". Схватките ще са с ги, а таксата за регистрация в момента е $45 (76 лв.) за възрастни и $25 (42 лв.) за юноши и деца.

AJP е част от турнирите, които са под шапката на най-мащабната организация по бразилско жиу-житцу UAEJJ, които са в основата на организирането и най-престижния турнир с огромен награден фонд World Professional Jiu-Jitsu Championship.

Идният сезон, в който и България ще бъде част, включва почти 100 състезания на шест континента.

Регистрацията за участие е задължителна и се прави от страницата на събитието в България на AJPTour.com: https://ajptour.com/en/event/455


За повече новини и детайли около предстоящото събитие, може да откриете на страницата на AJP България.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес