Зареждане

Мъж отхапа ухото на 16-годишен шампион в BJJ и получи урок

Мъж отхапа ухото на 16-годишен шампион в BJJ и получи урок
Публикувано на: Септември 20, 2021 в 02:00 ч
Алекс Уилямс, 16-годишен ученик си взема обедната почивка на пейка в Гисбъро, Англия. Той си релаксира, а към него се приближава мъж, който го заплашва. Въпросния мъж се заканва, че ще му разбие главата и ще го намушка с нож. Този човек вероятно нямал представа, че Уилямс е многократен младши световен шампион по BJJ, който тренира в MMA залата SBG South Shields.

За щастие има видео от разправията между двамата. Възрасния мъж се приближава до Уилямс и застава над него. Това обаче е грешка, защото Алекс решава да вземе нещата в свои ръце и кара своя по-възрастен съперник да полети към земята. Двамата се изправят, но малко по-късно Уилямс отново успява да пренесе своя опонент на земята.

Преди да го свали двамата са вкопчени един в друг и се твърди, че по-възрасния мъж отхапал част от ухото на Уилямс. Пред медиите Алекс споделя, че основната му цел е била безопасно да деескалира ситуацията. Инцидентът приключва, след като мъжът си тръгва.

Скоро след това Уилямс се обажда в полицията и отива в болница, където получава шест шева на ухото. Полицията в момента разследва инцидента и моли обществото за помощ за идентифициране на мъжа във видеото.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес