Зареждане

Магнус се завръща

Магнус се завръща
Публикувано на: Октомври 15, 2012 в 10:01 ч

Софийският клуб по Бразилско Джу-Джицу „Туистед Джу-Джицу” отново ще зарадва всички почитатели на бойните спортове с провеждането на двудневен семинар под ръководството на своя учител и ментор Магнус Хансон, черен колан първа степен по Бразислко Джу-Джицу и кафяв по системата на Еди Браво, 10 Planet JJ.
   
След посещението си в България преди около година и невероятният семинар, който се проведе в София и на който присъстваха над 40 души от цялата страна, Магнус се завръща в, за да продължи започнатото. Всички почитатели на бойните спортове ги очакват два незабравими дни, през които ще имат възможност не само да упражнят наученото, но и да допълнят арсенала си с нови и разнообразни техники, както от играта без, така и с кимоно.

Семинарът ще се проведе в на 20. и 21.10.2012 г. в София, в новосъздадената  зала на клуб Туистед Джу-Джицу, която ще бъде официално открита преди началото на на страхотния Граплинг и БДЖДЖ уикенд, който предстои. Първият ден ще бъде посветен на играта с Ги, като накрая на семинара, участниците ще имат възможност за задават въпроси относно позиции и ситуации, които ги интересуват. През втория ден присъстващите ще могат да се докоснат до играта на Магнус без кимоно и техниките, които той преподава на бойци от ранга на Paul Daley. Също така ще бъде предоставена и възможност отново да бъдат демонстрирани техники от системата на Еди Браво, които са изключително успешно приложими в ММА и граплинг ситуации и които са все още доста непознати у нас.

Очакваната продължителност на семинарите ще бъде около четири часа за всеки един от дните. Те ще бъдат подходящи, както за по-начинаещи, така и за напреднали, а с Магнус ще пристигне и един от най-добрите му ученици, кафявият колан по БДЖДЖ Оскар Хагман, който заедно с момчетата от Туистед Джу-Джицу ще се грижи за това всеки да получава необходимото внимание. Разбира се, след семинарите ще има възможност за участниците да направят приятелски спаринг по между си и да обменят опит.

Организаторите от Туистед Джу-Джицу са предвидили възможност за участниците от провинцията да пренощуват в залата на клуба, което несъмнено ще улесни престоя им.

Всички участници ги очакват два наистина незабравими спортни дни, изпълнени с много хубави моменти и емоции. През 2011 г. Магнус Хансон доказа, че е перфектен инструктор и учител, провеждайки един от най-успешните семинари по БДЖДЖ, организирани в България до този момент. Сигурни сме, че тази година ни очакват още по-интересни семинари, които несъмнено ще спомогнат за това този нов за България, но изключително популярен по света спорт да се развива все по-успешно.

За въпроси и контакти: тел. 0898 66 44 90

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес