Зареждане

Кола-джицу: Порно актриса удуши тв водеща

Кола-джицу: Порно актриса удуши тв водеща
Публикувано на: Октомври 2, 2022 в 00:00 ч
Когато изглеждаше, че поп-MMA индустрията в Русия е стигнала до задънена улица и е невъзможно да се отиде отвъд битките между рапъри, организацията Punch Club излезе с нова подобна дисциплина - CarJitsu. Както е посочено в описанието на видеото, това са джиу-джицу срещи, където състезателите мерят сили в кола.

В кола-джицу участват както професионални спортисти, така и интернет звезди. В последното издание организаторите устроиха женски бой - телевизионната водеща Дана Борисова и актрисата от филми с етикет "18+" Елена Беркова премериха сили в кола.

И двете жени вече имат опит в промоциите в YouTube - Борисова победи блогърката Екатерина Диденко в 'Наше Дело', а Беркова довърши две съпернички в Epic Fighting Championship.

„Няма да се контузим, всичко ще е наред, не се притеснявай“, успокои съперничката си по-опитната Беркова.

Веднага след сирената Елена скочи на задната седалка и хвана Борисова за врата. Ексводещата на „Армейски магазин” се съпротивляваше с всички сили и оцеля до края на първия кръг. След това жените си размениха местата, а след началото на рунда Беркова не смени тактиката - отново нападна опонентката си и започна да я души.

Беше по-трудно да се направи това от нова позиция, но Дана се съпротивляваше само 18 секунди, след което почука. В интервю след двубоя Беркова призна, че се подготвяла за двубоя и като цяло се занимава с граплинг.

Според актрисата от филми за възрастни, тя не искаше да нарани противника си, но в същото време не се съмняваше в победата си. Борисова отдаде поражението на цвета на косата си:

„Да започнем с факта, че съм блондинка и в първия кръг не разбрах, че трябва да разкопчая колана си.“

Ето видео от срещата им:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес